Gå til hoved-indhold

Affaldsbeholder til affald og hygiejnebind

fra KWC

Saniflow forhandler affaldsbeholdere fra KWC. Kvalitet i verdensklasse.
Ring på 5830 8070 og hør nærmere eller skrive til sales@saniflow.dk.


RODAN affaldsbeholder

RODX605 | 4505900634

Affaldsbeholder for vægmontering i rustfrit stål. Leveres med KWC standard cylinderlås samt nøgle. Volume ca. 23 liter. Montering på konsol eller direkte på væg. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

Se datablad


RODAN affaldsbeholder

RODX605S | 4505900638

Affaldsbeholder for vægmontering i rustfrit stål. Volume ca. 1,8 liter. Montering på konsol eller direkte på væg. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


RODAN affaldsbeholder til hygiejnebind

RODX611 | 4505900611

Affaldsbeholder til hygiejnebind og mindre affald for vægmontering  rustfrit stål. Satinoverflade. Materialetykkelse 0,8 mm. Afrundede kanter. Volume 3,7 liter. Indvendig aftagelig plastbeholder. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


STRATOS affaldsbeholder

STRX605 | 4504705605

Affaldsbeholder for vægmontering i rustfrit stål. Buet front med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Leveres med KWC standard cylinderlås og nøgle. Volume ca. 34 liter. Montering på konsol eller direkte på væg. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


STRATOS affaldsbeholder til hygiejnebind

STRX611

Affaldsbeholder til hygiejnebind og mindre affald for væg montering i rustfrit stål. Beklædning med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Volume 3,8 liter. Selvlukkende låg og indvendig aftagelig plastbeholder. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


EXOS affaldsbeholder

EXOS605X

Affaldsbeholder for vægmontering i rustfrit stål med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Leveres med KWC standard cylinderlås og nøgle. Volume ca. 30 liter, integreret poseholder. Montering på konsol eller direkte på væg. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


EXOS affaldsbeholder

EXOS605W

Affaldsbeholder for vægmontering i rustfrit stål og front med hvidt sikkehedsglas. Beklædning med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Leveres med KWC standard cylinderlås og nøgle. Volume ca. 30 liter, integreret poseholder. Montering på konsol eller direkte på væg. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


EXOS affaldsbeholder

EXOS605B

Affaldsbeholder for vægmontering i rustfrit stål og front med sort sikkehedsglas. Beklædning med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Leveres med KWC standard cylinderlås og nøgle. Volume ca. 30 liter, integreret poseholder. Montering på konsol eller direkte på væg. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


EXOS affaldsbeholder til hygiejnebind

EXOS611X

Affaldsbeholder til hygiejnebind og mindre affald for væg montering i rustfrit stål. Beklædning med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Volume 3,7 liter. Selvlukkende låg og integreret plastbeholder. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


EXOS affaldsbeholder til hygiejnebind

EXOS611W

Affaldsbeholder til hygiejnebind og mindre affald forvægmontering i rustfrit stål og front med hvidt sikkehedsglas. Beklædning med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Volume 3,7 liter. Selvlukkende låg og integreret plastbeholder. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


EXOS affaldsbeholder til hygiejnebind

EXOS611B

Affaldsbeholder til hygiejnebind og mindre affald forvægmontering i rustfrit stål og front med sort sikkehedsglas. Beklædning med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Volume 3,7 liter. Selvlukkende låg og integreret plastbeholder. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad