Gå til hoved-indhold

Toiletrulleholder i rustfrit stål

fra KWC

Saniflow forhandler rustfrie toiletrulleholder fra KWC. Kvalitet i verdensklasse.
Ring på 5830 8070 og hør nærmere eller skrive til sales@saniflow.dk.


RODAN dobbelt toiletrulleholder

RODX672 | 4505900632

Dobbelt toiletrulleholder med spindelsystem for vægmontering i rustfrit stål. Satinoverflade. Materialetykkelse 0,8 mm. Afrundede kanter. Leveres med KWC standard cylinderlås og nøgle. Kapacitet 2 ruller med max ø 120 mm. Automatisk fremføring af anden rulle, når første er opbrugt. Reserverulle ikke synlig. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


STRATOS dobbelt toiletrulleholder

STRX672 | 4504705672

Dobbelt toiletrulleholder med spindelsystem for vægmontering i rustfrit stål. Satinoverflade. Buet front med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Leveres med KWC standard cylinderlås og nøgle. Kapacitet 2 ruller med max ø120 mm. Automatisk fremføring af anden rulle, når første er opbrugt. Reserverulle ikke synlig. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


EXOS dobbelt toiletrulleholder

EXOS676X

Dobbelt toiletrulleholder med spindelsystem til vægmontering, rustfrit stål med satinfinish og InoxPlus overfladeforbedring til reduktion af fingermærker og bedre rengøringsegenskaber. Lukket kabinet til to ruller med max ø120 mm.. Automatisk fremføring af anden rulle, når første er opbrugt. Reserverulle ikke synlig. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.


Se datablad


EXOS dobbelt toiletrulleholder

EXOS676W

Dobbelt toiletrulleholder med spindelsystem til vægmontering, rustfrit stål, front med hvidt sikkehedsglas med satinfinish og InoxPlus overfladeforbedring til reduktion af fingermærker og bedre rengøringsegenskaber. Lukket kabinet til to ruller med max ø120 mm.. Automatisk fremføring af anden rulle, når første er opbrugt. Reserverulle ikke synlig. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.


Se datablad


EXOS dobbelt toiletrulleholder

EXOS676B

Dobbelt toiletrulleholder med spindelsystem til vægmontering, rustfrit stål, front med sort sikkehedsglas med satinfinish og InoxPlus overfladeforbedring til reduktion af fingermærker og bedre rengøringsegenskaber. Lukket kabinet til to ruller med max ø120 mm.. Automatisk fremføring af anden rulle, når første er opbrugt. Reserverulle ikke synlig. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad

 


EXOS jumbo toiletrulleholder

EXOS670X

 


EXOS jumbo toiletrulleholder

EXOS670W

 


EXOS jumbo toiletrulleholder

EXOS670B

 


Jumbo toiletrulleholder

CHRX669 | 4505900635

Toiletrulleholder for væg montering, i rustfrit stål. Mat slebet overfalde. Materialetykkelse 0,8 mm. Leveres med KWC standard cylinderlås og nøgle. 2 Integrerede afrivningskanter. Anvendes med stor toiletrulle max. ø260 mm. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad