Gå til hoved-indhold

Berøringsfri dispensere til sæbe og sprit

fra KWC

Hygiejne har altid være vigtigt, men aldrig har det været mere aktuelt, end lige nu.

Førhen var de fleste dispensere med et håndtag, man skulle skubbe til for at få sæben ud i hånden. Nu er de fleste med sensor, hvor man fører hånden under dispenseren, så man ikke videregiver bakterier på håndtaget. Du ser berøringsfrie dispensere, når du handler, henter børn eller sågar når du besøger familien. Og det er med god grund.

Men hvad med selve dispenseren..?

Dispenseren skal også sprittes af, for der sidder nemlig bakterier på den. Der findes utallige forskellige dispensere på markedet, men stort set alle dispensere er lavet af en eller anden slags plastik og er ikke designet med udgangspunkt i rengøringsvenlighed.

Saniflow forhandler rustfrie berøringsfrie dispensere fra KWC. Franke har udviklet InoxPlus overfladefinish. Med InoxPlus er det lykkedes KWC, at forbedre rustfrit ståls eksisterende egenskaber. Dette er en teknologi, der involverer brugen af nano-partikler, som binder med molekyler på metaloverfladen. Overfladen er lettere at rengøre og modstår bedre fingeraftryk og bakterier

Saniflow forhandler berøringsfrie rustfrie dispensere fra KWC. Kvalitet i verdensklasse.
Ring på 5830 8070 og hør nærmere eller skrive til sales@saniflow.dk.


RODAN berøringsfri sæbedispenser

RODX625 | 4505900625

Berøringsfri sæbe- og desinfektionsdispenser for vægmontering i rustfrit stål. Leveres med KWC standard cylinderlås samt nøgle. LED-lampe viser batteristatus. Bruger 4 stk. 1,5 V (= 6 V) Alkaline AA batterier. Kan anvendes til antiseptiske sæber samt desinfektionsmiddel. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

Se datablad


STRATOS berøringsfri sæbedispenser

STRX625 | 4505700625

Berøringsfri sæbe- og desinfektionsdispenser for vægmontering i rustfrit stål. Buet front med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Leveres med KWC standard cylinderlås samt nøgle. LED-lampe viser batteristatus. Bruger 6 stk. 1,5 V (= 9 V) Alkaline AA batterier. Kan anvendes til antiseptiske sæber samt desinfektionsmiddel. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


EXOS berøringsfri sæbedispenser

EXOS625X | 4530022942

Berøringsfri sæbedispenser for vægmontering i rustfrit stål. Beklædning med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Udskiftelig front med sikkerhedsglas. Leveres med KWC standard cylinderlås samt nøgle. LED-lampe viser batteristatus. Bruger 4 stk. 1,5 V (= 6 V) Alkaline AA batterier. Kan anvendes til antiseptiske sæber samt desinfektionsmiddel. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablad


EXOS berøringsfri sæbedispenser

EXOS625B

Berøringsfri sæbedispenser for vægmontering i rustfrit stål og front med sort sikkerhedsglas. Beklædning med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Udskiftelig front med sikkerhedsglas. Leveres med KWC standard cylinderlås samt nøgle. LED-lampe viser batteristatus. Bruger 4 stk. 1,5 V (= 6 V) Alkaline AA batterier. Kan anvendes til antiseptiske sæber samt desinfektionsmiddel. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se databladEXOS berøringsfri sæbedispenser

EXOS625W

Berøringsfri sæbedispenser for vægmontering i rustfrit stål og front med hvidt sikkerhedsglas. Beklædning med InoxPlus® overflade til reduktion af fingeraftryk og bedre rengøringsegenskaber. Udskiftelig front med sikkerhedsglas. Leveres med KWC standard cylinderlås samt nøgle. LED-lampe viser batteristatus. Bruger 4 stk. 1,5 V (= 6 V) Alkaline AA batterier. Kan anvendes til antiseptiske sæber samt desinfektionsmiddel. Leveres med rustfrie montageskruer samt plugs.

 

Se datablade


Premium stander

GLX2020 | 4530062801

Fritstående Premium stander i rustfrit stål med satinfinish, kommer med sort drypbakke og er kompatibel med KWC berøringsfri desinfektions- og sæbedispensere (RODAN, STRATOS og EXOS). Dispensere er ikke er inkluderet.

 

Se datablad